Campania catetere implantabile PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Thursday, 10 May 2012 03:34
SpecialtyActualizare 15.08.2012
In urma achizitionarii de camere implantabile s-a ajuns la concluzia ca nu este cine sa le monteze ,nu avem chirurgi care sa stie procedurile de montare ale acestor camere in Cluj Napoca pentru bebelusi,copii si adolescenti si personal specializat sa intervina in caz de urgenta la acestea.Din acest motiv s-a realizat o intalnire cu seful sectiei de chirurgie infantila Dr Gogan Horatiu si alti chirurgi care si-au aratat deschiderea de a invata aceste proceduri pentru a putea demara montarea acestor camere la cati mai multi copii . Cu ajutorul Companiei BBraun speram sa putem face acest training , sa aducem un specialist din Franta sau Germania anul acesta (octombrie,noiembrie) si speram sa strangem cati mai multi chirurgi din intreaga tara in special tineri dornici sa invete aceste proceduri relativ simple pentru un chirurg.
Tot din partea Companiei BBraun am primit promisiuni ca vom avea si un training pentru asistente ,unde acestea vor invata procedurile de intretinere si manipulare corecta a acestor camere .
Trebuie sa trecem cat mai repede de la dureroasele branule la aceste camere implantabile prin care tratamentul se realizeaza mai usor,mai repede si fara dureri .Multumim departamentului de chirurgie infantila Cluj Napoca pentru deschiderea lor si sprijinul de a face aceste interventii de montaj si Companiei BBraun pentru suport.
Ne rugam sa nu ne mai lovim de alte probleme in acest demers de montare a camerelor si intretinere a lor.
 
Loc de joaca Pedi 2 PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Sunday, 11 March 2012 01:11

terasa pedi215.03.2012
Am finalizat constructia cu 2 zile mai devreme decat stabilisem  la terasa sectiei de oncopediatrie. Tot pe aceasta tersa anul trecut am inlocuit vechea mocheta distrusa  cu un covor de iarba sintetica rezistenta la ploaie.am adus un balansoar de gradina si unde va urma sa mai aducem si alte balansoare si cele necesare relaxarii copiilor aflati la tratament precum si parintii acestor copii. 
Cum am scris mai jos revenim cu noi fotografii atat de la Pedi 2  cat si de la Clinica Ion Chiricuta unde au fost duse 7 canapele inlocuind cele existente aflate intr-o stare destul de rea .Amplasarea acestora este pe holul de asteptare aflat la sectia de pediatrie de la oncologie 
Intra la sectiune Galerie foto sau da click aici pentru vizualizarea fotografiilor.
 
Matei un mic luptator PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Thursday, 09 February 2012 23:06


Matei Simpalean
este un baietel curajos si vesel care abia a implinit un anisor, dar viata il pune deja la incercari grele.
ARE CANCER.
Poate ca unii dintre voi sunteti deja parinti.Poate ca unii visati la asta.Numai un parinte stie cum este sa iti vezi copilul suferind si sa nu il poti ajuta.
La 2 luni a fost diagnosticat cu o boala cumplita - NEUROBLASTOM ABDOMINAL - este o tumora maligna care a fost localizata initial in abdomen si coloana vertebrala (dimensiunea maxima cca. 5 cm), acum se gaseste doar in coloana.
 
A urmat 2 cure de chimioterapie (februarie - aprilie), in urma carora tumora s-a redus semnificativ, si a fost operat (luna mai). 
La controlul efectuat dupa operatie (iunie) s-a observat ca exista un rest tumoral in coloana cu dimensiunea maxima 1 cm dar s-a recomandat suspendarea tratamentului citostatic, datorita rezultatului negativ al analizei oncogenei Nmyc, pana la o noua evaluare.
Matei are nevoie sa urmeze un tratament de specialitate in alta tara unde exista resursele medicale pentru acest tip de tumoare.
Parinti au fost cu copilasul in Franta in 05-10 februarie 2012 la Institutul Goustave Rousy pentru un diagnostic si o rezolvare cat mai rapida (tumoarea sa nu se exinda in coloana sau sa faca metastaze in alte regiuni).

 
Mos Craciun cu plete dalbe PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Wednesday, 21 December 2011 08:53

Mos Craciun a trecut anul acesta la toti copilasii bolnavi de Cancer internati la Pediatrie 2 si Clinica Ion Chiricuta precum si la copilasii bolnavi care fac dializa internati tot la Spitalul de copii Pediatrie II sectia nefrologie pe data de 19 respectiv 20 decembrie . Vezi galeria foto.
S-au impartit in total un numar de aproximativ 50 cadouri motiv pentru care multumim lui Mos Craciun si unor oameni cu suflet mare cum ar fi cei de la :Compania Holcim dulciuri pentru pachetele realizate.
Scoala Internationala Cluj Napoca concert de colinde si strangere de fonduri pentru Asociatia noastra (donatie 2681 Ron si 20 Euro) bani pe care ii vom utiliza in alte campanii,
Organizatia Studentilor farmacisti de la UMF Cluj si minunatul cor al acestora care pe langa donatia de 1668,6 Ron facuta in urma unei campanii au incantat prin minunatele lor voci copilasii si pe parintii acestora cu un frumos concert de colinde atat copilasii de la Pediatrie 2 cat si pe cei de la Clinica Ion Chiricuta.
Mondiala Satu Mare produse in valoare de 1000 Ron,
Familia Scutaru dulciuri pentru copilasii de la Pediatrie 2 
Clubul copiiilor Awana Timisoara sub indrumarea domnului Gabriel Dragoiu pentru minunatele felicitari realizate cu manutele lor si pentru bibliile cu ilustratii trimise din suflet . 
Familia Nistor (Alina si Gabi)
pentru implicarea lor la toate actiunile realizate si dragostea cu care sprijina toti copilasii bolnavi.
Valter Ghidibaca - Mos Craciun  .

 
Fii MOSUL UNUI COPILAS BOLNAV PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Tuesday, 05 October 2010 20:28

Fii Mosul unui copilas bolnav de Cancer

Pe 19 -20 decembrie intentionam sa aducem un zambet de bucurie copilasilor interanti in clinicile de oncopediatrie din Cluj Napoca (Ion Chiricuta si Pediatrie II) prin oferirea unor clipe minunate alaturi de un cor de colindatori si mai ales prin prezenta mosului care va distribui cadouri tuturor copilasilor din aceste doua clinici precum si celor care vin doar ambulatoriu la aceste clinici.
Ne bucuram nespus ca Holcim este si in acest an alaturi de noi in al ajuta pe Mos Craciun sa aduca cadouri ,deasemenea si-a intentionat oferirea de sprijin Scoala Internationala Cluj
Va dorim tuturor multa sanatate si un an nou plin de impliniri
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 3 of 9

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 5 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox