Ajuta si tu un copilas bolnav de cancer PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Monday, 10 January 2011 06:40


FORMULARUL E230 - pentru contribuabilii cu venituri din salarii

FORMULARUL E200 - pentru contribuabilii cu (si) venituri din alte surse

Poti ajuta si tu! Implica-te! Directionează 2% din impozitul pe venit către copiii bolnavi de cancer”
 
Pasul 1

■Daca esti salariat, completeaza formularul 230 in 2 exemplare
■Daca esti persoana fizica autorizata sau ai avut in 2010 venituri din alte surse decat cele salariala (drepturi de autor, chirii, venituri din comisioane etc), completeaza datele Asociatiei Umanitare Alexandru Damian la  rubrica 2% in formularul 200. pe care oricum ai obligatia sa-l depui la Administratia Financiara.

Asociatia Umanitara Alexandru Damian
Cod de identificare fiscala 27077677
Cod IBAN : RO54 BTRL 0130 1205 U479 26XX RON
 

 
Pompe volumetrice PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Tuesday, 21 December 2010 08:04

POMPA VOLUMETRICA09.02.2011
Azi am resuit sa achitam si a treia pompa volumetrica pentru Clinia de Pediatrie II sectia oncologie
Am atasat factura precum si dovada platii pentru a treia pompa.
Domnul dr Gheorghe Popa ne-a solicitat deasemena sprijin financiar pentru cumparare unor medicamete Suma solicitata este de 2000 Ron.Vom pune pe site documetele justificative prin care acesti bani au fost folositi in acest scop in momentul in care le vom primi din partea Clinicii de Pediatrie.
Pe langa cazurile pe care incercam sa le ajutam in functie de gravitatea fiecaruia vom incepe campania de achizitii a camerelor implantabile.
12.01.2011
Ieri in data de 11.01.2011 am reusit sa ducem cele doua pompe volumetrice impreuna cu accesoriile aferente lor + 100 consumabile pentru aceste pompe la Clinica de Copiii Pediatrie II sectia de oncologie. Acest prim pas l-am reusit printr-un minim efort de-al nostru si prin bunavointa multora dintre cei care ne urmaresc si care au fost alaturi de noi la aceasta campanie prin voluntariat si financiar .Pana in maxim luna martie cu siguranta vom mai achizitiona inca o pompa si acest capitol in vom incheia cu succes.Vom demara campania pentru achizitia de camere implantabile si consumabile pentru chimioterapie ,campania ce va necesita si un mai mare efort mai ales financiar deoarece dorim sa reusim sa acoperim cati mai multi copii cu aceste implanturi de camere.Ce ne doare este faptul ca nu vedem nici un efort sau sprijin din partea statului si al ministerului sanatatii pentru asa ceva.Nepasarea lor nu-i doare si nici macar nu-i afecteaza in nici un fel.SA LE FIE RUSINE.
Intre timp am primit si oferta de pret pentru aceste camere plus accesoriile aferente.
Deschide aici pentru a vizualiza oferta de CAMERE IMPLANTABILE + ACCESORII format pdf

07.01.2011
Am reusit cu ajutorul dumneavoastra sa platim factura pentru 2 pompe si un set de 100 consumabile pentru acestea.
Vezi aici factura proforma pompe si consumabile

Multumim tuturor pentru acest prim pas important realizat  de Asociatia Umanitara "Alexandru Damian" 

 
Fonduri pentru copiii bolnavi de cancer PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Monday, 10 January 2011 07:32

Vreau sa va spun ca am primit sprijin din partea mai multor societati si persoane fizice in ceea ce am demarat noi in aceasta perioada, motiv pentru care dorim sa multumim din suflet tuturor celor care ne-au inteles mesajul si au fost alaturi de noi atat moral cat si financiar.
Am aflat de campania pe care a inceput-o si un studio foto " Imagia" si anume realizarea unor albume foto facute de niste profesionisti la un pret de 250Euro/sedinta iar banii incasati de la 3 sedinte vor fi redirectionati Asociatiei Umanitare Alexandru Damian.
Mai multe informatii despre campania pornita in ajutorul nostru gasiti pe site la ei accesand acet link :
Campania Imagia 
 
Mos Craciun la Pedi II Cluj PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Thursday, 16 December 2010 09:17
Mos Craciun anul acesta a reusit sa ajunga la Pediatrie 2 Cluj Napoca la sectia de oncologie cu sacul plin aducand multe zambete acelor suflete ce isi petrec zilele si in aceasta perioada facand perfuzii,tratamente grele,multe intepaturi.Au avut puterea sa se bucure si sa-l primeasca cu drag pe Mosu.Maine Mosul va merge si la clinica Ion Chiricuta unde se asteapta sa fie intampinat de aproximativ 30 copii care sunt in acest moment internati acolo.
Ne bucuram ca am reusit sa aducem putina bucurie in sufletele triste atat ale copiilor dar mai ales in sufletele parintilor acestora.
Multumim pentru sprijinul acordat mai Mos Craciun Pediatrie 2multor firme si persoane care au putut face posibil acest demers printre care amintim:Holcim,Unilever,Dental Flash si tuturor persoanelor care au intins o mana de ajutor amintiti la sectiunea "Multumiri",deasemenea  Mosului (Walter) ,voluntarilor si membrilor asociatiei implicati direct in organizarea acestui proiect .
Speram sa reusim impreuna cu ajutorul dumneavoastra sa demaram asemenea proiecte mult mai des.Mai multe fotografii cu Mos Craciun gasti la sectiunea "Galerie Foto"
Ne dorim ca Mosul sa reuseasca sa aduca acestei sectii anul acesta o pompa volumetrica pentru realizarea tratamentelor si la inceputul anului ce vine sa mai aduca inca una.
Nu este usor dar suntem increzatori ca va auzi rugamintea noastra.
 
Ramas bun scump Ingeras PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Friday, 16 July 2010 18:58

                           Ramas bun Bubulina,nu te vom uita niciodataBubulina (pagina personala a Bubulinei)

 18.11.2010
Cu durere in suflet scriu aceste randuri iar cuvintele ce doresc sa vi le impartasesc nu imi vin deloc in minte.
Vreau sa anunt ca inca un ingeras se indreapta spre portile Raiului .
Este vorba de micuta noastra Bubulina o mica luptatoare si o frumusete de fetita.
"Ma indrept spre cer sa ma alatur altor ingerasi. Zbor catre lumina intr-un loc in care nu mai sunt perfuzii, nici injectii. Ma duc sa cant si sa dansez cu ingerasii.

Aud plansul disperat al mamicii mele. Iarta-ma mamica mea, te iubesc si nu am vrut sa te las singura. Va iubesc pe toti! Aveti grija de inimioara mamicii mele!"

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 6 of 9

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 12 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox