Paul-Daniel Nagy, un zâmbet pentru viaţă PDF Print E-mail
Written by Răzvan Ciule   
Friday, 12 November 2010 20:46

gradinita

17.01.2012. După un an în care în ciuda tuturor încercărilor mele de a comunica cu familia Nagy, nu reușisem din diverse motive să aflu nimic despre Paul, ieri am avut bucuria de a vorbii cu mama lui care m-a informat că în ultimul an micuțului i-au fost administrate ședințe de chimio și radio terapie (la splină și torace) până în luna aprilie  în cadrul Institutului Oncologic din Cluj-Napoca, fiind supraveghiat de Dr Ladislau Ritli la Oradea. Conform unui PET efectuat în iulie la Cluj și refăcut ulterior și în Ungaria la Debrecen, Paul este în remisie totală de 7 luni. Acesta merge periodic la control, fiind examinat lunar cu un CT 4D și s-a întors la școală alături de colegii lui. Mulțumind lui Dumnezeu că i-a purtat de grijă și oamenilor ce i-au fost alături, sperăm că Paul se va putea bucura de o viață normală, având o copilărie fericită alături de cei dragi.  

21.01.2011 Deşi se făcuseră toate demersurile necesare pentru ca Paul să fie internat în Italia la Clinica San Matteo, cu numai câteva zile înainte de plecare familia băiatului a decis să continue tratamentul în ţară. Cel mai probabil copilul va urma încă două cicluri de radioterapie la Oradea şi dacă boala va intra în remisie şi doctorii vor considera necesar, atunci copilul va fi trimis la Clinica Louis Ţurcanu din Timişoara unde i se va face un autotransplantplant cu celule stem. Aceeastă intervenţie va fi suportată de C.A.S şi de aceea mama Bubulinei a decis ca banii rămaşi de la Bubulina şi tot ce a mai reuşit să strângă în Italia să fie redirecţionaţi spre alţi copii. De asemenea vă anunţ că adresa www.paulnagy.ro este cel puţin momentan inactivă, până când mama lui Paul, proprietara legală a domeniului va decide ce face cu acest site.

11.01.2011  Ieri 10 ianuarie 2010 am primit oferta de tratament de la clinica italiană în legătură cu cazul lui Paul. Aceasta include chimioterapie, analize și transplant și este în valoare de 54 000 de euro. Paul va fi internat în Italia la San Matteo pe 31 ianuarie iar transplantul va avea loc probabil pe 9 martie 2010.

27.12.2010  Vești noi în cazul micuțului Paul Daniel Nagy. Deși prietena noastră Bubulina se bucură acum lângă îngerași, familia fetiței împreună cu  câţiva prieteni, au decis să pună bazele unei asociații, redirectionand sumele rămase spre alte cazuri sau spre susținerea proiectelor lansate deja de Asociația Alexandru Damian.

 
Maria - ingerasul luptator PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Wednesday, 27 October 2010 01:12

 pagina personala de internet a micutiei Maria

Pagina aceasta este o frantura din viata unui sufletel.
Este vorba de Maria, un bebelus de cateva luni care se lupta de cateva saptamani cu o boala nemiloasa: cancerul.
Desi nu are nici 3 luni, Maria este o luptatoare. A trecut deja cu succes o prima interventie pe coloana si nu renunta.
Totusi are nevoie de sprijinul si sustinerea noastra pentru urmatoarea interventie.
Stiti ca sistemul nostru sanitar este prabusit. Aici, in tara, s-a facut tot ce s-a putut. Salvarea ei este interventia urgenta in afara tarii. Si asta nu e deloc usor.
Va rugam, orice mica donatie pentru Maria inseamna ENORM. De fapt inseamna TOTUL pentru ea.

 
Cadouri la Oncopediatrie Cluj PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Thursday, 09 September 2010 04:23
Cu ajutorul lui Dumnezeu si a unor oameni de suflet angajati ai companiei Mol am reusuit azi 09 septembrie sa mergem la Pediatrie 2 sectie de Oncologie si sa ducem mici cadouri copilasilor internati acolo si mamicilor acestora (vezi galeria foto).
In intrarea in sectie am gasit o liniste deplina crezand ca nu e nici un copil internat.In cateva clipe cateva priviri rusinate ne-au intampinat din pragul camerelor si incetul cu incetul fiecare copilas parca cu prea bun simt a pasit inspre noi. Ne-am bucurat ca pentru cateva clipe am reusit sa aducem cate un mic zambet mai ales parintilor ,copii parca erau prea obositi si prea plini de durere sa se poata bucura.
Cu regret si cu durere mi-am adus aminte de momentele in care eram eu impreuna cu sotia si fiul nostru in acele locuri pe acele holuri si in acele paturi .Au fost momente grele traite si atunci si acum dar parca celor ce sunt acum acolo le este si mai greu .Lipsa banilor ii face sa fie trisiti si ganditori daca maine vor avea tratamentul pentru copilasul lor.Atunci parca mai era o tricicleta o jucarie un leagan , se mai auzea cate un tipat de bucurie (nu doar acelea cand iti prinde branula in vena) ,acum nici alea nu mai exista ,totul era gol, trist si plin de durere cel putin eu asa am simtit.
 
Lecție de Viață PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Thursday, 01 July 2010 07:29

Stelutele de mare

Un om de afaceri aflat în vacanță se plimba într-o zi pe o plajă. Pe plajă erau multe steluțe de mare, aduse de val. Observă un băiețel care aduna fiecare steluță și o arunca înapoi în apă. Vrând să-i dea o lecție de viață, omul de afaceri se apropie de băiețel și îi spuse:
- M-am uitat la tine văzând ce faci și mi-am dat seama că ai o inimă bună și că le vrei binele. Însă îți dai seama câte pliaje sunt pe aici? Şi câte steluțe de mare mor în fiecare zi pe ele? Nu crezi că ar fi mai bine să faci altceva în timpul pe care îl pierzi salvându-le? Crezi că, salvând câteva steluțe de mare, contează?
Băiatul se uită la el, se aplecă și luă o steluță de mare pe care o aruncă în ocean, și-i spuse:
- Pentru asta contează.

 
Bogdan Marinescu s-a înălțat printre îngeri PDF Print E-mail
Written by Răzvan Ciule   
Thursday, 01 July 2010 12:00

Bogdan Marian Marinescu este unul din îngerii pe care Asociația Alexandru Damian a încercat să îi ajute din nefericire eforturile noastre și a le medicilor au fost insuficiente pentru al salva. După o grea suferință de 3 ani micuțul s-a stins la sfârșitul lunii iunie a acestui an. Din păcate cele 5 operații nu au reușit să îi redea sănătatea fiind răpus de un Sarcom embrionar hepatic.

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 7 of 9

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 9 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox