Cuvintele unui voluntar PDF Print E-mail
Written by Răzvan Ciule   
Monday, 05 July 2010 07:38

 

Asociația Umanitară „Alexandru Damian“, un strop de lumină și alinare în viața copiilor bolnavi de cancer.

În urmă cu un an și ceva prin lucrarea lui Dumnezeu am văzut la statusul unui coleg un link ce ducea spre un blog al unui copilaș de numai 3 ani ducea la acea vreme o cruce mult prea grea pentru el. Avea o tumoră malignă în abdomen (o „comoară“ despre care Alex știa că trebuie scoasă la lumină cât mai curând)

 
SALVEAZĂ VIEȚI PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Monday, 05 July 2010 08:07

Salveaza VietiCopii, bolnavi de leucemie sau de diferite tumori solide, ce necesită transplant de celule stem. Așteaptă....

Părinți, ce nu știu să explice copiilor lor de ce așteaptă, așteaptă …

...să se elibereze o cameră sterilă la clinică...

 

 
Eva Maria are nevoie de noi PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Thursday, 27 January 2011 08:45
Buna dragii mei.La cererea unei cunostinte si anume Adi Hadean am preluat acest caz al unuei printese cu chip de inger si am publicat-o la noi pe site in speranta ca veti da o mana de ajutor in strangerea de fonduri inceputa de familia micutei.Nu avem multe informatii luate direct de la parinti sau apropiati .Ce avem este ce am gasit pe blogul fetitiei (www.mariaeva.ro)
La doar 4 anisori (impliniti pe 27 ianuarie), Eva Maria a fost diagnosticata cu Leucemie Acuta Limfoblastica tip L1. Diagnosticul a venit ca un trasnet. Odata cu internarea la Spitalul    Fundeni.In vederea urmarii unui tratament intr-o clinica specializata din strainatate, tratament ce se desfasoara in mai multe etape, suma necesara spitalizarii este de 60.000 de euro, bani de care familia nu dispune.Sa ne adunam bunatatea, sa ne adunam generozitatea si s-o ajutam pe Eva Maria sa-si traiasca copilaria!

 Celor ce vor sa o sprijine pe Eva Maria va facem cunoscut ca incepand de astazi, 26 ianuarie 2011, sunt disponibile urmatoarele numere de telefon apelabile din reteua Romtelecom.

 0900 900 082 – 2 EURO/apel
 0900 900 086 – 6 EURO/apel
 0900 900 084 – 8 EURO/apel

 

 
David un bebelus,un bulgare de viata PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Friday, 17 September 2010 19:03
www.davidbuse.comDavid Alexandru Buse

Informatii 06.11.2010
David impreuna cu mama sunt in acest moment in Franta la Clinica Gustave Rousy Paris acolo unde au fost tratati multi copii cunoscuti noua printre care chiar si fiul meu Alexandru .Ne bucuram nespus ca s-a reusit in cele din urma  ajungerea la aceasta clinica de mare prestigiu care intr-adevar face un tratament la cel mai inalt nivel si unde fondurile distribuite catre acest minister al sanatatii  sunt utilizate chiar in scopul de a salva vietile pacientilor .
David multa putere si sa te ajute bunul Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasta grea perioada.Acolo ai ajuns pe maini bune si se va face tot ce este cu putiinta sa te faci bine.
Ne pare rau ca trebuie sa ne cautam salvarea in alta tara si ne pare iarasi rau ca unii medici buni dar depasiti de situatie din tara noastra nu acorda acel raport medical pentru a da sansa in alta parte.
Multi dintre acesti medici chiar dansi isi fac unele tratamente tot afara si nu in sistemul pe care chiar ei il manevreaza.
 
03.09.2010 Oameni de suflet PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Sunday, 05 September 2010 06:17

Buna dragii nostri mai intai vreau sa anunt pe cei ce inca mai sunt interesati de cazul fiului meu Alexandru ca in urma controlului facut in Franta ,analizele au iesti toate bune motiv pentru care suntem foarte fericiti si cu siguranta si voi. Multumim lui Dumnezeu pentru acesta bucurie si pentru darul facut.
Urmatorul control medical va fi in februarie anul viitor si speram din tot sufletul ca toate sa iasa la fel de bine.Daca si atunci analizele vor fi bune se va scoate si acel cateter implantat la piept. 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 8 of 9

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 10 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox