Alexandru Lupu, o inima ce are nevoie de noi PDF Print E-mail
Written by Răzvan Ciule   
Thursday, 05 August 2010 19:32

13.08.2010  
Pentru micutul Alexandru Daniel Lupu campania de strangere de fonduri s-a sfarsit din pacate foarte tristAcum cateva zile, va ceream ajutorul pentru salvarea micutului Alexandru. Va multumesc in numele familiei tuturor celor care ati ajutat.
Din pacate, insa, bebelusul Alexandru nu a supravietuit operatiei, asa ca inimioara lui a cedat...
....
Sincere condoleanțe familiei! Regret profund această teribilă pierdere dar ma rog pentru sufletul acestui înger, chemat să stea în rândul Heruvimilor. Plecându-mă umil înaintea lui Hristos și a Maicii Domnului îi rog cu dragoste să mângâie sufletul acestor părinți ce trec acum prin grele suferințe. Nu știu cum aș putea să vă mângâi acum căci orice aș spune este prea puțin spre a cuprinde și potoli durerea, dar nădăjduiesc că în Rai Dumnezeu vă va îngădui să regăsiți acest mărgăritar de mult preț ce v-a fost dăruit pe acest pământ.
Cu respect, compasiune și dragoste fără de margini întreaga echipă a "Asociatiei Alexandru Damian".
Dumnezeu să-l așeze între drepți și să vă mângâie!
 
Apelul unei mame, Ciprian Mitrofan, un copil ce are nevoie de noi PDF Print E-mail
Written by Răzvan Ciule   
Thursday, 22 July 2010 04:10

LFlorina rugămintea lui Claudiu vă pun astăzi înainte apelul unei mame ce își vede copilul în suferință. Ciprian Mitrofan este un copilaș de numai 12 ani diagnosticat cu  ganglioni-neuroblastomi. El a fost operat la Marie Curie dar apoi s-a aflat că tumora s-a refăcut în niște zone vitale și pentru a supraviețui  micuțul are nevoie de o intevenție chirurgicală în strănatate ce costă 57000 de euro. Mai multe detalii puteți afla dintr-un raport medical dar și din apelul mamei, citat mai jos.

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 9 of 9

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 5 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox