Concert caritabil PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Saturday, 05 October 2013 23:55

Update 12.10.13 Super spectacol Casa de Cultura a Studentilor Clu Napoca 11.10.2013
Turneu care promoveaza si sustine "Asociatia Umanitara Alexandru Damian" in lupta copiiilor impotriva Cancerului
Multumim Ricardo Caria si tuturor artistilor care au urcat pe scena : Veronica Fizesan,Alin Dan Rusu,Maria Alexievici ,trupei de dans compusa din Dede Diana Pop, Kalman Robert Attila,echipei de tineri veniti cu Ricardo: copilul minune Vlad Ciotescu, trupa Neosonic Band, Paul Dascal, Romulus Gabriel, Bajzat Alex, Bogdan Mecea, Iulia Bock, Alexandra Vasiu, Jessica Molnar.
"Trust Your Art" a inceput frumos la Cluj Napoca cu un public cald ,iar artistii de pe scena au fost ireprosabili
Multumim din suflet

alt

 

 
Swimathon 2013 PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Friday, 05 July 2013 07:40

Swimathon 2013 - Proiectul Pompe volumetrice pentru copiii de la Pediatri II 
Update 20.09.2013
Poze cu pompa noua montata si cu pompele montate anii trecuti. Pana in prezent au fost donate Clinici de oncologie Pedi II 4 bucati de astfel de pompe volumetrice. Pretul unei astfel de pompe impreuna cu accesoriile ei este de 7909.96 ron.
alt alt alt alt
Am achizitionat a patra pompa volumetrica pentru Pedi 2 sectia oncopediatrie care va fi pusa in functiune miercuri 25.09.13 de catre un reprezentant de la BBraun .Multa sanatate tutror micutilor bolnavi si multumim celor care s-au implicat la achizitia acestei pompe in cadrul proiectului swimathon
alt
Update 10.09.2013
Vreau sa anunt participantii si sunstinatorii nostri de la swimathon ca azi am semnat contractul de sponsorizare cu Fundatia Comunitara Cluj astfel ca in urma swimathonu-lui proiectul nostru a strans suma de 6007,55 ron din care 15 procente revin Asociatiei Comunitare Cluj . In contul Asociatiei Umanitare Alexandru Damian va intra suma de 5107 Ron . Diferenta pana la 8000 Ron valoarea echipamentului (pompa + accesorii aferente) va fi completat de asociatia noastra astfel ca pana la 01.10.2013 sa  putem pune in functiune noua pompa volumetrica alaturi de cele trei deja achizitionate de catre noi in anii precedenti.

Va multumim din suflet 
Update 16.07.2013alt

Vreau sa felicit si sa multumesc in acelasi timp tuturor celor implicati in acest proiect ,inotatorilor,sponsorilor si sustinatorilor nostri .In urma swimatonu-lui vreau sa anunt cateva detalii primite de la fundatia Comunitara legat de lungimile de bazin realizate de echipele noastre.

1.Pompe volumetrice pentru copiii bolnavi de cancer – 223 lungimi de bazin, 11,15 km

Cordunianu Marius – 74 lungimi de bazin, 3,7 km - campion la individual dintre toti participantii din acest an cu cele mai multe lungimi realizate in timp de o ora . Felicitari domnului Marius Echipa Polus Center Cluj – 45 lungimi de bazin, 2,25 km Echipa Copii pentru Copii – 40 lungimi de bazin, 2 km Echipa Swim Team – 51 lungimi de bazin, 2,55 km

Legat de partea financiara si anume cati bani au fost stransi la proiectul nostru "Pompe Volumetrice pentru copiii bolnavi de cancer"  voi pubica suma finala dupa ce vom fi informati de Fundatia Comunitara Cluj.
Legat de statistici pot sa va anunt ca toate proiectele au strans peste 100.000 ron, ca s-au facut 2.474 lungimi de bazin = 123,7 km de catre toate echipele participante in acest an ,au fost 15 proiecte in acest an.
Va multumesc din suflet si revin cu noi detalii cat mai curand

  Fundaţia Comunitară Cluj a dat startul înscrierilor la cea de-a cincea ediţie a evenimentului de strângere de fonduri prin înot, Swimathon Cluj, care va avea loc anul acesta în 13 iulie, la Complexul de Nataţie “Universitas”.

 
Dineu Caritabil PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Tuesday, 14 May 2013 08:12

dineuUpdate 18 iunie
Revenim cu noi informatii legat de situatia financiara din urma dineului.
In urma ultimelor extrase am ajuns la suma de 20.000 Euro primiti din sponsorizari.
Multumim tuturor companiilor care au fost alaturi de noi la acest dineu, aici doresc sa amintesc cateva dintre ele care au oferit sumele cele mai mari si anume: DaVinci, GPV, Farmec, Elit, Fresh Food Logistic, OPTD, UP Ciptronic, Art Denta, Covidan Impex, Safeway International, Escorpion 707 Impex, Multiplex  Clasic, Vaida Dent, Massimo Movali, Asoc Misiunea Speranta, Primera Interiors, Class Fiscal Consulting etc.
Multumim in numele Asociatiei Umanitare Alexandru Damian acestor companii si tuturor persoanelor prezente la acest Dineu care au participat prin donatii sau bilete de tombola.

 
Montare catetere PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Tuesday, 14 May 2013 00:49

Interventie-chirurgicala-rara---doua-inimi-bat-in-acelasi-pieptUpdate 03.04.13
S-a inceput montarea cateterelor in mai multe centre din tara . Au fost montate la Timisoara,Oradea,Cluj Napoca.
Felicitari chirurgilor care au intrat in acest demers initiat de noi.
Vom publica in fiecare luna numarul de catetere achizitionate si montate in Cluj Napoca si in tara .Pana acum s-au montat 17 bucati camere.
Cu ajutorul lui Dumnezeu si a colaboratorilor nostri de la compania B.Braun putem incepe din acest moment montarea camerelor implantabile si la Cluj la sectia de Chirurgie Pediatrica. Am reusit realizarea training-ului cu chirurgi din intreaga tara : Oradea,Timisoara,Iasi, Cluj Napoca .... acesta fiind realizat in Bucuresti cu ajutorul companieie Braun De azi incepem montarea acestora la cat mai multi copii in functie de solicitarea medicilor oncologi si de disponibilitatea medicilor chirurgi si a blocului operator.Bucuria este ca parintii acestor copii nu vor mai avea nici o cheltuiala din acest moment cu aceste catetere. Asociatia Umanitara Alexandru Damian le cumpara si vor fi montate gratis de catre chirurgia pediatrica din Cluj Napoca si sper ca si colegii din Oradea ,Timisoara si restul chirurgilor care au participat la acest training sa o faca fara nici o cheltuiala.

 
MULTUMIM PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Wednesday, 17 October 2012 07:47

MultumescMultumim tuturor care s-au alaturat noua in campaniile derulate : "Pompe volumetrice " ," Loc de joaca Pedi II" ,"Loc de relaxare Ion Chiricuta" ," Mos Craciun ", "Donatii pentru copilasii carora impreuna le-am intins o mana de ajutor si care nu sunt putini ", duse impreuna la finalizari reusite sau campaniei in curs de derulare "Camere implantabile si pentru copiii bolnavi de cancer din Romania".
Vreau sa amintesc ca pana in prezent au fost donate un numar de 6 camere implantabile ,4 bucati la Clinica Ion Chiricuta si inca 2 bucati Pediatriei II sectia Oncologie,precum si ace speciale pentru aceste catetere . Problema este ca fiecare copilas care a primit acest cateter a trebuit sa se descurce cum poate cu montarea, deoarece nu avem chirurgi care sa faca asa ceva in Cluj pentru copii sau cel putin eu nu am gasit pe cineva care sa doreasca si sa stie sa faca aceasta interventie chirurgicala.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 2 of 9

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 8 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox