Bogdan Marinescu s-a înălțat printre îngeri PDF Print E-mail
Written by Răzvan Ciule   
Thursday, 01 July 2010 12:00

Bogdan Marian Marinescu este unul din îngerii pe care Asociația Alexandru Damian a încercat să îi ajute din nefericire eforturile noastre și a le medicilor au fost insuficiente pentru al salva. După o grea suferință de 3 ani micuțul s-a stins la sfârșitul lunii iunie a acestui an. Din păcate cele 5 operații nu au reușit să îi redea sănătatea fiind răpus de un Sarcom embrionar hepatic.

 

Dumnezeu Cel ce este Multmilostiv și Bun l-a chemat acum la El spre ai curma suferința grea. E greu să punem în cuvinte ceea ce simțim acum și ni se rupe sufletul știind prin câte a trecut ori închipuindu-ne durerea de ne cuprins a familiei lui dar plecându-ne umili înaintea lui Hristos îi mulțumim că în dragostea Lui i-a curmat suferința și-L rugăm  cu dragoste smerită să mângâie sufletele îndurerate ale familiei, ale celor ce l-au cunoscut și ale noastre ale tuturor celor rămași aici, ce l-am iubit, ne-am rugat și ne rugăm pentru el ori i-am fost alături.

 

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, făcându-l părtaș bucuriei veșnice a drepților, iar la vremea rânduită fiecăruia să ne îngăduie a fi întâmpinați cu bucurie de acest înger ce te copleșește cu tăria și cu zâmbetul ce îi umplea mereu sufletul de lumină!

Condoleanțe familiei, vă suntem alături cu toată ființa noastră!

Last Updated on Tuesday, 06 July 2010 00:55
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 12 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox