Apelul unei mame, Ciprian Mitrofan, un copil ce are nevoie de noi PDF Print E-mail
Written by Răzvan Ciule   
Thursday, 22 July 2010 04:10

LFlorina rugămintea lui Claudiu vă pun astăzi înainte apelul unei mame ce își vede copilul în suferință. Ciprian Mitrofan este un copilaș de numai 12 ani diagnosticat cu  ganglioni-neuroblastomi. El a fost operat la Marie Curie dar apoi s-a aflat că tumora s-a refăcut în niște zone vitale și pentru a supraviețui  micuțul are nevoie de o intevenție chirurgicală în strănatate ce costă 57000 de euro. Mai multe detalii puteți afla dintr-un raport medical dar și din apelul mamei, citat mai jos.

 

„Buna ziua,

 

 

Mă numesc Mitrofan Florenta din Tecuci mama a unui copil de 12 ani diagnosticat cu ganglioni-neuroblastomi operat de o tumora gigant in iulie 2009 si de atunci ne luptam cu boala prin tratamente chimioterapeutice la spitalul Marie Curie din Bucuresti. Incercand pana acum trei cure de citostatic dar nici una nu a dat vreun rezultat. Ganglioni sunt pozitionati in niste zone vitale si de aceea nu poate fi operat. Singura noastra sansa este sa  plecam in afara tarii cat se poate de urgent deoarece ganglioni se maresc alarmant. Dupa multe insistente in Franta si Austria, de a ne raspunde in privinta bolii, am reusit sa obtinem o programare pentru o consultatie pe 26.07.2010 la Institutul „Gustave Roussy” din Paris. Dupa care va urma o programare pentru o internare dar pentru aceasta vom avea nevoie  de o suma foarte mare adica 57000 de euro pe care nu avem cum sa o obtinem fara ajutorul oamenilor cu suflet mare, care ne-ar putea ajuta cu cat de putin din putinul lor, dar foarte mult pentru un copil al carei viata depinde de o suma imposibila.Va rugam din suflet dati-i o sansa la viata copilului meu. In speranta ca dumneavoastra ne puteti sprijini si ajuta, va multumesc anticipat si va asigur de toata consideratia mea. Telefon: 0722.257.405 FLORENTA MITROFAN”

Raport medical Ciprian Mitrofan

Sa fim alături de Ciprian!

Buna ziua,

 

Ma numesc Mitrofan Florenta din Tecuci mama a unui copil de 12 ani diagnosticat cu ganglioni-neuroblastomi operat de o tumora gigant in iulie 2009 si de atunci ne luptam cu boala prin tratamente chimioterapeutice la spitalul Marie Curie din Bucuresti. Incercand pana acum trei cure de citostatic dar nici una nu a dat vreun rezultat. Ganglioni sunt pozitionati in niste zone vitale si de aceea nu poate fi operat. Singura noastra sansa este sa  plecam in afara tarii cat se poate de urgent deoarece ganglioni se maresc alarmant. Dupa multe insistente in Franta si Austria, de a ne raspunde in privinta bolii, am reusit sa obtinem o programare pentru o consultatie pe 26.07.2010 la Institutul „Gustave Roussy” din Paris. Dupa care va urma o programare pentru o internare dar pentru aceasta vom avea nevoie  de o suma foarte mare adica 57000 de euro pe care nu avem cum sa o obtinem fara ajutorul oamenilor cu suflet mare, care ne-ar putea ajuta cu cat de putin din putinul lor, dar foarte mult pentru un copil al carei viata depinde de o suma imposibila.Va rugam din suflet dati-i o sansa la viata copilului meu. In speranta ca dumneavoastra ne puteti sprijini si ajuta, va multumesc anticipat si va asigur de toata consideratia mea. Telefon:07222577405 FLORENTA MITROFAN

Last Updated on Monday, 10 January 2011 07:56
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 35 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox