Alexandru Lupu, o inima ce are nevoie de noi PDF Print E-mail
Written by Răzvan Ciule   
Thursday, 05 August 2010 19:32

13.08.2010  
Pentru micutul Alexandru Daniel Lupu campania de strangere de fonduri s-a sfarsit din pacate foarte tristAcum cateva zile, va ceream ajutorul pentru salvarea micutului Alexandru. Va multumesc in numele familiei tuturor celor care ati ajutat.
Din pacate, insa, bebelusul Alexandru nu a supravietuit operatiei, asa ca inimioara lui a cedat...
....
Sincere condoleanțe familiei! Regret profund această teribilă pierdere dar ma rog pentru sufletul acestui înger, chemat să stea în rândul Heruvimilor. Plecându-mă umil înaintea lui Hristos și a Maicii Domnului îi rog cu dragoste să mângâie sufletul acestor părinți ce trec acum prin grele suferințe. Nu știu cum aș putea să vă mângâi acum căci orice aș spune este prea puțin spre a cuprinde și potoli durerea, dar nădăjduiesc că în Rai Dumnezeu vă va îngădui să regăsiți acest mărgăritar de mult preț ce v-a fost dăruit pe acest pământ.
Cu respect, compasiune și dragoste fără de margini întreaga echipă a "Asociatiei Alexandru Damian".
Dumnezeu să-l așeze între drepți și să vă mângâie!

 Azi în luminatul praznic al Schimbării la Față vă punem înainte cazul unui micuț ce nu are cancer sau tumori dar care are urgentă nevoie de noi pentru a supraviețuii.

 

La numai două săptămâni de viață micuțul Lupu Alexandru Daniel suferă de o gravă boală congenitală a cordului. Acesta are Arcul Aortic intrerupt și suferă de defect veptal ventricular și persistență de canal.
 Simtomele bolii costau în senzația de slăbiciune, oboseală,  respiraţie rapidă, ritm cardiac rapid, sau niveluri scăzute de oxigen, în special în picioare şi tălpi. Iar netratarea bolii poate duce chiar și la un șoc cardio-respirator.
Pentru a putea fi salvat micutul Alexandru Daniel are nevoie de o intervenție în italia la Policlinica S. Donato din Milano. Medicii de acolo doresc să îl opereze cât mai rapid, însă intervenția costă 16000 de euro din care au strâns deja 12000. Părinții au făcut toate demersurile pentru obținerea formularului E112 dar acum au urgentă nevoie de ajutorul nostru.

Aveți mai jos atașate câteva ducumente medicale în legătură cu acest caz:

Adresa medicală

Raport medical pentru obținerea Formularului E112 (prina pagină)

Raport medical pentru obținerea Formularului E112 (adoua pagină)

Răspuns de la Policlinica din Milano

Ecografie

Mai multe informații puteți afla chiar de la mama băiatului doamna Alexandra Lupu la numărul de telefon 0764686527

Viața unui înger depinde de 4000 de euro, să fim alături de Alexandru! Împreună vom reușii!

Last Updated on Tuesday, 21 December 2010 11:10
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 19 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox