03.09.2010 Oameni de suflet PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Sunday, 05 September 2010 06:17

Buna dragii nostri mai intai vreau sa anunt pe cei ce inca mai sunt interesati de cazul fiului meu Alexandru ca in urma controlului facut in Franta ,analizele au iesti toate bune motiv pentru care suntem foarte fericiti si cu siguranta si voi. Multumim lui Dumnezeu pentru acesta bucurie si pentru darul facut.
Urmatorul control medical va fi in februarie anul viitor si speram din tot sufletul ca toate sa iasa la fel de bine.Daca si atunci analizele vor fi bune se va scoate si acel cateter implantat la piept. 

 

In al doilea rand vreau sa incep sa multumesc tuturor celor care ne-au contactat in acest timp si care si-au trimis intentia de a sprijini in continuare Asociatia nou infiintata .
Vreau sa multumesc de asemenea angajatilor de la Compania MOL care print-un minim efort au strans unele jucarioare ,papetarie si o suma de 800 Ron pentru a sprijini copilasii din cadrul clinicii de oncologie pediatrica .
Pe zi ce trece  suntem tot mai increzatori ca vom reusi sa ducem la capat macar unele din proiectele ce ni le-am propus. Speram ca in viitorul ce va urma sa putem sa ne ocupam mai intens de Asociatie sa realizam campanii umanitare de strangere de fonduri si ajutorare cat mai dese .
Va multumim inca odata tuturor celor care inca ne mai urmariti, sunteti interesati de cazurile publicate, tuturor celor care ajutati in mod direct persoanele postate pe acest site.
MULTUMIM

Last Updated on Tuesday, 21 December 2010 11:10
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 6 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox