Cadouri la Oncopediatrie Cluj PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Thursday, 09 September 2010 04:23
Cu ajutorul lui Dumnezeu si a unor oameni de suflet angajati ai companiei Mol am reusuit azi 09 septembrie sa mergem la Pediatrie 2 sectie de Oncologie si sa ducem mici cadouri copilasilor internati acolo si mamicilor acestora (vezi galeria foto).
In intrarea in sectie am gasit o liniste deplina crezand ca nu e nici un copil internat.In cateva clipe cateva priviri rusinate ne-au intampinat din pragul camerelor si incetul cu incetul fiecare copilas parca cu prea bun simt a pasit inspre noi. Ne-am bucurat ca pentru cateva clipe am reusit sa aducem cate un mic zambet mai ales parintilor ,copii parca erau prea obositi si prea plini de durere sa se poata bucura.
Cu regret si cu durere mi-am adus aminte de momentele in care eram eu impreuna cu sotia si fiul nostru in acele locuri pe acele holuri si in acele paturi .Au fost momente grele traite si atunci si acum dar parca celor ce sunt acum acolo le este si mai greu .Lipsa banilor ii face sa fie trisiti si ganditori daca maine vor avea tratamentul pentru copilasul lor.Atunci parca mai era o tricicleta o jucarie un leagan , se mai auzea cate un tipat de bucurie (nu doar acelea cand iti prinde branula in vena) ,acum nici alea nu mai exista ,totul era gol, trist si plin de durere cel putin eu asa am simtit.


Imi venea sa urlu de durere pentru faptul ca eu si cu acei parinti am avut si avem ghinionul ca ne-am nascut in ROMANIA si nu in alta tara care poate ne-ar fi oferit ceva mai mult macar noua celor bolnavi de aceasta urata si necrutatoare bola.Imi venea sa plang cand vedeam copilasi de nici 2 ani unflati,vineti ,cu cearcane ca si niste batranei de 70 de ani.
Mi-am dat seama ca pentru inceput un prim pas ar fi amenajarea in cadrul sectieia a unei sali de joaca,de recreatie,cu o educatoare care sa stea cu ei sa picteze sa deseneze sa faca plastelina orice numa sa treaca timpul.
As avea multe sa mai spun dar mi-e greu si parca .... 
Last Updated on Sunday, 12 September 2010 07:17
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 42 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox