PENTRU UN ZAMBET DE COPIL PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Saturday, 11 September 2010 18:40

Ne-am gandit ca ar fi bine ca din timp sa anuntam demararea unui proiect care ne priveste pe toti si care se poate realiza cu usurinta daca suntem mai multi.
Dorim sa strangem de pe acum lucrusoare diverse pentru a face cadouri de sarbatori (Mos Nicolae, Craciun,Revelion ) sa simta si acesti copilasi ca nu sunt singuri .


Ce putem primi pentru aceste cadouri sunt : hainite,pijamale,prosopele,jucarii,carti,puzzle,lego si nu in ultimul rand bani cu care putem achizitiona fructe,iaurturi,dulciuri,suculete,si unele atentii pentru parintii acestor copilasi....
 
CONDITIA ESTE CA TOATE PRODUSELE DONATE SA FIE NOI.

Puteti dumneavoastra sa strangeti aceste lucruri si sa mergem impreuna la cele 2 sectii de oncologie din Cluj Napoca sau din alt oras pe care il hotarati dumneavoastra.Cu cat vor fi mai multe cadouri cu atat putem acoperi mai mule sectii de oncopediatrie din tara,motiv pentru care ne-am gandit din timp sa dam acest anunt.Noi vom putea primi pachetele de la dumneavoastra la adresa:
Cluj  Napoca ,Calea Motilor nr. 101 (in atentia lui Brisc Claudiu 0744.538256),prin orice firma de curierat daca nu sunteti din Cluj Napoca.

Pentru demararea acestui program ne vor fi alturi si angajatii Companiei MOL carora dorim sa le multumim din suflet.
IMPREUNA PUTEM ADUCE SARBATOAREA SI IN SUFLETUL ACESTOR COPILASI  BOLNAVI  SI PARINTILOR ACESTORA

 

Comments   

 
0 #1 profile 2018-10-31 04:36
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 41 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox