David un bebelus,un bulgare de viata PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Friday, 17 September 2010 19:03
www.davidbuse.comDavid Alexandru Buse

Informatii 06.11.2010
David impreuna cu mama sunt in acest moment in Franta la Clinica Gustave Rousy Paris acolo unde au fost tratati multi copii cunoscuti noua printre care chiar si fiul meu Alexandru .Ne bucuram nespus ca s-a reusit in cele din urma  ajungerea la aceasta clinica de mare prestigiu care intr-adevar face un tratament la cel mai inalt nivel si unde fondurile distribuite catre acest minister al sanatatii  sunt utilizate chiar in scopul de a salva vietile pacientilor .
David multa putere si sa te ajute bunul Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasta grea perioada.Acolo ai ajuns pe maini bune si se va face tot ce este cu putiinta sa te faci bine.
Ne pare rau ca trebuie sa ne cautam salvarea in alta tara si ne pare iarasi rau ca unii medici buni dar depasiti de situatie din tara noastra nu acorda acel raport medical pentru a da sansa in alta parte.
Multi dintre acesti medici chiar dansi isi fac unele tratamente tot afara si nu in sistemul pe care chiar ei il manevreaza.
Buna dragi nostri .Va cer sprijinul intr-un nou caz si anume cel al unui bebelus, numele lui este David Alexandru Buse.*(coincidenta sau nu prenumele lui estea acelasi cu cel al celor 2 copii ai mei : Alexandru si David).
Parintii lui ne cer ajutor pentru a se putea duce in Franta de unde au si un deviz medical cu valoarea estimativa a tratamentuli si interventiei chirurgicale . Aceasta suma este de 38.000 euro , nu este o suma mare si daca fiecare am participa cu un minim efort aceasta suma ar fi foarte rapid stransa.
David sufera de Cancer si acesta se numeste Neuroblastom (localizat la galnda suprarenala dreapta).
Pe langa groaznicul diagnostic disperarea vine si din faptul ca suntem constienti ca sistemul nostru sanitar este la pamant, metodele operatorii si de sterilizare de aici, ingrijirile postoperatorii , tratamentul … toate acestea sunt riscante in Romania si net inferioare celor din alte tari . 


Donatiile se pot realiza direct in contul mamei :

Beneficiar: Buse Roxana Maria (mama lui David Buse)
CNP: 2800219450082

RO86DARO001800061673RO01 pentru lei
RO43DARO001800061673EU01 pentru euro
Cod Swift: DAROROBU
Banca CR Firenze Sucursala Grant

Mai multe detalii,informatii precum si acte medicale despre acest mic ingeras gasiti pe site-ul : www.davidbuse.com

Va multumim in numele lui David si al parintilor lui pentru toti cei care ajutati in orice fel (mediatizare,rugaciune si nu in ultimul rand donatii banesti)

Last Updated on Tuesday, 21 December 2010 11:09
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 7 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox