Galerie Video PDF Print E-mail
Written by Răzvan Ciule   
Friday, 18 February 2011 20:23

Această pagină vă oferă o galerie video ce cuprinde reportaje, stiri sau filmari din cadrul activităţii realizate de Asociatia Umanitara „Alexandru Damian”.

Am adăugat mai jos câteva reportaje realizate cu prilejul dineului caritabil organizat de asociație pe data de 27 iulie 2013

 

Ajutor pentru copiii bolnavi de cancer- Un reportaj realizat de echipa ProTV Cluj la dineul Asociației noastre

 

Dineu caritabil- Jurnal regiional-TVR Cluj-Un reportaj despre Asociația Umanitară Alexandru Damian, realizat de TVR Cluj la finalul dineului caritabil organizat de asociație pe data de 27 iunie 2013. În urma acestuia s-au strâns aproximativ 60 000 ron, sumă ce va fi utilizată pentru achiziționarea de catetere în toate centrele oncopediatrice din țară.

De asemenea vă oferim câteva reportaje mai vech realizate de echipa Televiziunii Romane (TVR) şi difuzate pe TVR 3 in cadru jurnalului regional.

Un reportaj realizat de TVR Cluj pentru TVR 3 despre cazul micutului Alexandru Damian şi despre ideea infiinţării Asociatiei Umanitare Alexandru Damian

Un reportaj realizat de TVR Cluj pentru TVR 3 despre înfiinţarea, realizările şi obiectivele Asociaţiei Umanitara Alexandru Damian.

Un reportaj realizat de TVR la finalul campaniei " Mos Craciun are nevoie de tine... fi Mosul unui copilas bolnav de cancer" Campania desfasurata intre 1 oct -19 dec 2010 a avut ca obiective oferirea de cadouri pentru copiii din sectiile de Oncopediatrie din Cluj-Napoca (Pediatrie II si Clinica Ion Chiricuta).

Un reportaj despre Asociatia Umanitara Alexandru Damian, realizat pentru TVR 3 la donarea pompelor pentru chimioterape catre sectia de Oncopediatrie a spitalului Pediatrie 2 din Cluj-Napoca. Reportajul a fost realizat de echipa TVR Cluj si a fost difuzat in cadrul jurnalului regional TVR 3.

Multumim echipei TVR pentru sprijinul acordat și pentru amabilitatea cu care ne-au oferit aceste înregistrări.

Amenajare loc de joaca la Pediatrie II Cluj Napoca, reportaj realizat de echipa TVR 1.

Cu ocazia zilei Internationale a copilului, Asociatia Umanitara „Alexandru Damian” le-a oferit copiilor de pe sectiile de Oncologie si Nefrologie a spitalului Pediatrie II, un spectacol special sustinut de grupul de teatru Puck. La eveniment au fost prezenti clowni si 2 jucatori de fotbal american, cei mici au avut parte de multe surprize au primit cadouri, sucuri si prajituri.

Speram ca astfel am reusit sa ii facem mai fericiti

Last Updated on Wednesday, 03 July 2013 20:05
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 7 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox