Fiti alaturi de Ana Fufezan !!! PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Wednesday, 02 March 2011 19:06

Toti cei care doresc si au posibilitatea sa intinda o mana de ajutor micutei Ana Fufezan o pot face acum si prin formarea nr 0900 900 040 doar din reteaua ROMTELECOM .NUMARUL ESTE PUS LA DISPOZITIE DE ASOCIATIA UMANITARA ALEXANDRU DAMIAN CU AJUTORUL COMPANIEIE ROMTELECOM.
APEL CARE ADUCE IN CONTUL MICUTEI 10EURO/APEL
NUMARUL ESTE VALABIL IN PERIOADA 22.03.2011-19.062011
MULTUMIM TUTUROR 


Dragii nostri cu destula greutate scriu aceste randuri deoarece va cer sprijinul inca odata si cer sprijin pentru cineva drag .
De data aceasta copilasul pt care va solicit sprijinul este al unui voluntar de-al asociatiei noastre si un mare medic radiolog.
Este vorba despre o fetita de 6 ani pe care o cheama Ana,este fiiica doamnei dr Otilia Fufezan o femeie cu suflet mare care ne-a intins mana ori de cate ori i-am cerut sprijin de specialitate.Este medicul care l-a supravegheat ecografic si pe fiiul nostru Alexandru si care a fost singura persoana care ne-a oferit date ecografice exacte si precise despre dimensiunile tumorii fiului nostru.
De data aceasta ca un fulger Cancerul cade naprasnic asupra fiicei dansei si din cate am citit pe net este unul foarte agresiv,fiind vorba despre o tumoare cerebrala.
Ce putem sa va spunem este faptul ca parintii au dus fetita in


Germania la Tubingen unde de urgenta a fost operata .Pana acum familia a suportat o cheltuiala de aproximativ 45.000 Euro .Dupa stabilizarea micutei Ana am inteles  trebuie urmat un protocol de radioterapie intercalat cu cel de chimioterapie care deasemenea costa aproximativ 26.000 Euro
Va rog pe cei care puteti intinde o mana de ajutor sa nu ezitati sa o faceti.
Multi din Cluj si din imprejurimi o cunoastem pe doamna dr.Fufezan Otilia si toti stim ca este unul dintre cei mai buni,iubitori si profesionisti medici pe care tara asta o mai are de aceea din suflet va rog sa ne ajutati sa o ajutam.
Va scriu mai jos conturile unde puteti face donatii 
Numerele de cont în care se pot depune donaţii din Romania sunt:
Cod IBAN   LEI   -   RO70BTRL0130120193611400
Cod IBAN      EUR  -   RO53BTRL0130420193611400
Numele titularului de cont: Dl. Fufezan Augustin Horaţiu tatal fetitei

Numărul de cont pentru transfer de bani din străinătate este:
Cod  SWIFT BTRLRO22      Cod IBAN EUR  -   RO53BTRL0130420193611400

Celor care le este incomod sau greu sa mearga la banca si au un cont de paypal o pot  pe contul asociatiei This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  cu specificatia "donatie pentru ANA". Ne vom lupta sa obtinem si un nr de teledon la Romtelecom pt aceasta mica printesa.

 DOAMNE AJUTA 
Last Updated on Monday, 21 March 2011 07:42
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 6 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox