Romtelecom in sprijinul campaniei noastre PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Friday, 18 March 2011 18:22


In perioada urmatoare dorim sa demaram o campanie cumulata in
care sa putem realiza un mic loc de joaca in sectia de Oncologie a Pediatrieie II pe terasa existenta in acest moment precum si procurarea de camere implantabile pentru micii suferinzi aflati sub tratament citostatic care sunt internati in aceasta sectie precum si in sectia de Oncopediatrie de la Clinica Ion Chiricuta ,aceste catetere urmand sa fie implantate la Cinica Ion Chiricuta in functie de prioritati (copii cu recidive,bebelusi la care venele se vad foarte greu ,copii cu tratament citostatic de mai mult timp etc).
In acesta campanie avem bucuria sa va anuntam ca am primit un NUMAR DE TELEDON  valabil in reteaua ROMTELECOM - 0900 900 044 nr ce intra in valabilitate de marti (22.03.2011) pana in iunie .
PRIN APELAREA ACESTUI NUMAR DIN RETEAUA ROMTELECOM VETI AJUTA ACESTI COPII CU 2 EURO/APEL .
Nu ezitati sa ne ajutati toti cei care o puteti face ca pana de Paste sa putem realiza impreuna aceast mic  refugiu pentru copiii care stau si sunt internati pe perioade ce dureaza luni sau chiar ani de zile si pt procurarea a cat mai multe camere implantabile.
Prin montarea acestor catetere se va reduce semnificativ munca destul de grea de montare a branulelor,astfel încât o asistenta se va putea ocupa de alte probleme .
Va dispărea trauma copilului care suferă cel mai mult în aceste momente de fixare a branulelor care deseori implică și peste 10 înțepături pentru o simpla fixare și tot odată o risipă de branule, implicit de bani.

                                     Ce dorim sa facem pe acesta terasa:
1.Achizitionarea unui covoras de iarba sintetica (acel gen decovoras care se pune pe terenurile de fotbal sintetic) .Din masuratoare avem nevoie de 100 m patrati de covor (pretul acestuia din mici verificari se ridica la 15-20 euro /m patrat)
2.Achizitionarea unui foisor pentru soare puternic si ploaie 3.Acoperirea unei parti din terasa pentru a feri de soare pe cei ce nu au voie sa fie expusi razelor multa perioada.
4.Dotarea cu jucarii si mobilier adecvat a acestei terase (leagane,topogane...).
 Valoare estimativa a proiectului "Amenajare Tersa" 7000Euro+Tva.

Cei ce ne pot oferi informatii despre achizitia in special a covorului va rugam nu ezitati sa ne contactati telefon 0744.538256 Claudiu Brisc sau mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 
Amenajare loc de joaca la Pediatrie II Cluj Napoca, reportaj realizat de echipa TVR 1.
Sunati la 0900 900 044 in perioada 22.03.2011 - 19.06.2011 si donati 2 euro pt a ne ajut
a in finalizarea cat mai rapida a acestui loc de joaca si pentru achizitionare de catetere implantabile pentru cat mai multi copilasi aflati in tratament cu citostatice.

Daca 3500 de persoane apeleaza nr de teledon acest lucru se finalizeaza fara multe sacrificii. 
VA MULTUMIM SI VA PURTAM IN SUFLETE PE TOTI CEI CARE ATI FOST ALATURI DE NOI IN PERMANENTA SI VETI FI SI IN CONTINUARE.
Last Updated on Monday, 28 March 2011 09:27
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 41 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox