1 iunie zi de bucurie PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Saturday, 04 June 2011 09:35
1 iunieSuntem foarte bucurosi ca am putut serba ziua copilului impreuna cu prietenii nostri dragi de la oncologie si anume cu copilasii internati la Pedi II.
In programul acestei minunate zile am avut placerea sa avem un clown si 2 sportivi de fotbal american invitati de Asociatia "Litlle People",care au pregatit deasemnea mici pachetele si surprize pentru copilasi.Asociatia Umanitara "Alexandru Damian" cu ajutorul lui Dumnezeu si prin sprijinul unor prieteni dragi de la firma "Ciptronic" a reusit sa aduca zambetul pe chipul copiilor prin invitarea unei trupe de teatru .Copiii si parintii acestora au fost indulciti cu multe bunatati ,si cu un tort precum si cu diverse cadouri asa ca de ziua copilului.Parintii au primit donatie un filtru de cafea precum si cate o cafeluta pentru aceasta zi speciala .
Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si vom reveni cu noi detali despre finalizarea locului de joaca care este in curs de realizare.
Mai multe fotografii gasiti la sectiunea galerie foto iar la sectiunea galerie video gasiti o parte din sceneta realizata de trupa de teatru (precizam ca imaginea video nu este de o calitate buna.)

Multumim inca odata celor ce s-au implicat emotional si financiar pentru acest eveniment.

Last Updated on Saturday, 04 June 2011 10:05
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 10 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox