Loc de joaca Pedi 2 PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Sunday, 11 March 2012 01:11

terasa pedi215.03.2012
Am finalizat constructia cu 2 zile mai devreme decat stabilisem  la terasa sectiei de oncopediatrie. Tot pe aceasta tersa anul trecut am inlocuit vechea mocheta distrusa  cu un covor de iarba sintetica rezistenta la ploaie.am adus un balansoar de gradina si unde va urma sa mai aducem si alte balansoare si cele necesare relaxarii copiilor aflati la tratament precum si parintii acestor copii. 
Cum am scris mai jos revenim cu noi fotografii atat de la Pedi 2  cat si de la Clinica Ion Chiricuta unde au fost duse 7 canapele inlocuind cele existente aflate intr-o stare destul de rea .Amplasarea acestora este pe holul de asteptare aflat la sectia de pediatrie de la oncologie 
Intra la sectiune Galerie foto sau da click aici pentru vizualizarea fotografiilor.

11.03.2012
Am inceput  constructia unei pergole pe terasa clinicii Pediatrie 2 sectia oncologie, locul unde se relaxeaza copilasii bolnavi de cancer si parintii acestora.Constructia va fi finalizata in saptamana 12-17 martie 2012 astfel copiii vor putea sta linistiti si cand e soare si cand ploua pe aceasta terasa sa se joace sau sa se relaxeze.Acest loc de joaca va fi finalizat in intregime de catre Asociatia noastra, va fi dotat cu balansoare,topogan si alte leagane.
Totodata anuntam ca am finalizat un mic proiect de modernizare si amenajare a locului de asteptare de la clinica de oncologie "Ion Chiricuta" ,acolo am donat 2 canapele 3 locuri ,2 canapele 2 locuri si 3 fotolii toate din piele naturala pe culoarea alba,cele existente acolo fiind rupte si destul de deteriorate (vom revenii cu poze si din acest loc).
Visul nostru este ca impreuna cu conducerea acesteti clinici Ion Chiricuta sa incepem demersurile de proiectare si executie a unor "camere sterile" extrem de necesare si importante pentru toti copiii ce se trateaza in tara noastra de cancer (pentru transplant,autotransplant si pentru cei ce se afla in aplazii) ,aceste camere exista doar la Timisoara si la Bucuresti .Cu noi amanunte vom reveni cand vom sti clar daca se pot realiza si daca infrastructura clinicii de permite acest lucru.
Multumim firmei "General Pro Construct" pentru ajutorul ce ni-l ofera in realizarea acestei pergole si tututror celor care ne-au ajutat financiar pentru a demara aceste lucrari atat prin sponsorizari directe cat si prin intermediului formularui E230.
Revenim cu fotografii la finalizarea locului de joaca si cu alte informatii legat de camerele sterile pe care statul roman refuza sa le realizeze .
Doamne ajuta
Last Updated on Friday, 16 March 2012 09:50
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 11 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox