MULTUMIM PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Wednesday, 17 October 2012 07:47

MultumescMultumim tuturor care s-au alaturat noua in campaniile derulate : "Pompe volumetrice " ," Loc de joaca Pedi II" ,"Loc de relaxare Ion Chiricuta" ," Mos Craciun ", "Donatii pentru copilasii carora impreuna le-am intins o mana de ajutor si care nu sunt putini ", duse impreuna la finalizari reusite sau campaniei in curs de derulare "Camere implantabile si pentru copiii bolnavi de cancer din Romania".
Vreau sa amintesc ca pana in prezent au fost donate un numar de 6 camere implantabile ,4 bucati la Clinica Ion Chiricuta si inca 2 bucati Pediatriei II sectia Oncologie,precum si ace speciale pentru aceste catetere . Problema este ca fiecare copilas care a primit acest cateter a trebuit sa se descurce cum poate cu montarea, deoarece nu avem chirurgi care sa faca asa ceva in Cluj pentru copii sau cel putin eu nu am gasit pe cineva care sa doreasca si sa stie sa faca aceasta interventie chirurgicala.


Suntem in continuare in asteptare cu demararea unui training la nivel national pe care sa-l organizam cu ajutorul Companiei B.Braun care si-a aratat disponibilitatea de a face impreuna acest mini curs impreuna cu chirurgii dornici sa invete si aceste proceduri.Avem promisiuni ca ne va fi pus la dipozitie locul unde sa se realizeze acest training (Clinica de Oncologie Ion Chiricuta),prin sprijinul managerului dr. Patriciu Achimas caruia de-asemenea doresc sa-i multumesc.
Tot odata vreau sa multumesc Bancii Transilvania care ne-a oferit ca donatie un numar de 10 calculatoare reconditionate care vor fi oferite copiilor bolnavi de cancer fie in nume personal ,fie spitalelor unde acestia sa poata sa se joace pe ele .Trebuie doar sa facem rost de 10 monitoare si sa le livram cat mai urgent.
Multumim si sunt sigur ca alaturi de noi vor mai veni si altii, dornici de a misca putin lucrurile in sistemul medical romanesc aflat intr-o prapastie mare,cu lipsuri multe, cu personal putin si cu multe persoane care doar zic ca fac ceva, dar din pacate....

Last Updated on Tuesday, 14 May 2013 01:51
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 9 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox