Montare catetere PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Tuesday, 14 May 2013 00:49

Interventie-chirurgicala-rara---doua-inimi-bat-in-acelasi-pieptUpdate 03.04.13
S-a inceput montarea cateterelor in mai multe centre din tara . Au fost montate la Timisoara,Oradea,Cluj Napoca.
Felicitari chirurgilor care au intrat in acest demers initiat de noi.
Vom publica in fiecare luna numarul de catetere achizitionate si montate in Cluj Napoca si in tara .Pana acum s-au montat 17 bucati camere.
Cu ajutorul lui Dumnezeu si a colaboratorilor nostri de la compania B.Braun putem incepe din acest moment montarea camerelor implantabile si la Cluj la sectia de Chirurgie Pediatrica. Am reusit realizarea training-ului cu chirurgi din intreaga tara : Oradea,Timisoara,Iasi, Cluj Napoca .... acesta fiind realizat in Bucuresti cu ajutorul companieie Braun De azi incepem montarea acestora la cat mai multi copii in functie de solicitarea medicilor oncologi si de disponibilitatea medicilor chirurgi si a blocului operator.Bucuria este ca parintii acestor copii nu vor mai avea nici o cheltuiala din acest moment cu aceste catetere. Asociatia Umanitara Alexandru Damian le cumpara si vor fi montate gratis de catre chirurgia pediatrica din Cluj Napoca si sper ca si colegii din Oradea ,Timisoara si restul chirurgilor care au participat la acest training sa o faca fara nici o cheltuiala.

 

Avem promisiunea ca vor fi formati si alti chirurgi precum si anestezisti pentru montarea acestor catetere, pentru a elimina cat mai rapid chinuitoarele branule din oncologia pediatrica. Speram sa avem o reactie buna si din partea parintilor ,acestia sa fie informati de avantajele si dezavantajele acestor camere si de asemenea dorim sa reusim sa facem un training si cu asistentele din cat mai multe clinici deoarece din acest moment nu se mai poate face rabat de igiena . Trebuie sa avem un mediu cat mai curat, mai steril si multa atentie din partea personalului medical , dar pe de alta parte se usureaza cu mult munca acestora (chinul atat a pacientului dar si a asistentelor cu montarea si inlocuirea branulelor este eliminata definitiv).
Speram sa avem si o sustinere finaciara atat din partea mediului privat cat si din partea persoanelor fizice pentru a putea impreuna sa ducem acest proiect la o scara cat mai mare , dorinta noastra este sa reusim cat mai rapid sa eliminam suferinta cauzata de aceste branule.
Multumesc si va doresc multa sanatate tuturor

Last Updated on Tuesday, 14 May 2013 09:04
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 43 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox