Dineu Caritabil PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Tuesday, 14 May 2013 08:12

dineuUpdate 18 iunie
Revenim cu noi informatii legat de situatia financiara din urma dineului.
In urma ultimelor extrase am ajuns la suma de 20.000 Euro primiti din sponsorizari.
Multumim tuturor companiilor care au fost alaturi de noi la acest dineu, aici doresc sa amintesc cateva dintre ele care au oferit sumele cele mai mari si anume: DaVinci, GPV, Farmec, Elit, Fresh Food Logistic, OPTD, UP Ciptronic, Art Denta, Covidan Impex, Safeway International, Escorpion 707 Impex, Multiplex  Clasic, Vaida Dent, Massimo Movali, Asoc Misiunea Speranta, Primera Interiors, Class Fiscal Consulting etc.
Multumim in numele Asociatiei Umanitare Alexandru Damian acestor companii si tuturor persoanelor prezente la acest Dineu care au participat prin donatii sau bilete de tombola.

Update 28 iunie
Din donatiile din 27 iunie 2013 s-a strans : 42520 Ron, 1900 Euro,400 Usd,a intrat in cont suma de 10.000 ron de la companie GPV Romania si in zilele urmatoare vom vedea restul sumelor ce vor intra in cont in urma contractelor de sponsorizare oferite in seara dineului. Va vom tine la curent cu toate sumele ce vor mai intra . 
Multumesc sponsorilor pentru minunatele premii,dj-ului Cristi,prezentatorilor Andrei si Irina ,gazdei noastre Restaurantul DaVinci pentru locatia superba si preparatele pregatite si oferite ca sponsorizare ,multumesc artistilor(Ricardo Caria,Vlad Ciotescu,Cristian Gog,Alin Dan Rusu,Aminda ,trupa de dans T-Dance,Elisanna Pivato) care de asemenea au venit gratuit, au spus DA invitatiei noastre fara nici cea mai mica ezitare si au facut un show pe cinste, si multumesc voluntarilor si tuturor celor implicati in organizare.
Va multumim din suflet tuturor celor prezenti pentru donatii .
In urma acestui vor fi achizitionate peste 100 camere implantabile care vor fi donate oricarui copilas bolnav de cancer din intreaga tara.
Daca se vad modificari in cont in urma acestui eveniment caritabil vom reactualiza numarul camerelor ce vor fi achizitionate.

Doresc sa anunt pe cei ce ne urmaresc si ne sprijina in toate demersurile noastre faptul ca pe data de 27 iunie orele 19 vom organiza impreuna cu restaurantul DaVinci un dineu caritabil care are ca scop final strangerea de banii pentru Copiii bolnavi de Cancer si mai exact pentru camere implantabile subcutanat marca Braun. Dorim eliminarea cat mai urgenta din viata micilor suferinzi a acestor BRANULE care provoaca numai suferinta si care nu se mai monteaza la bolnavii de cancer in alte tari. E cumplit sa chinui un copil pana ii gasesti o vena . 
Pana in prezent am monatat 17 camere in Cluj Napoca, Oradea, Timisoara unde colaboram cu chirurgi tineri din centrele oncologice  si speram ca in viitor sa montam cat mai multe si in alte centre mari din tara.
Pe scurt pe langa faptul ca vom sarbatorii 3 ani de la infiintarea "Asociatiei Umanitare Alexandru Damian" , vom petrece o seara relaxanta alaturi de cei doritori sa se implice in acest proiect regional si speram national dupa acest dineu in care vom avea si tombola cu premii consistente oferite de oamnei cu suflet : aranjamente florale, cine romantice, tablouri si cel mai substantial premiu, o croaziera pentru 3 cupluri pe Marea Egee, cu velierul. Pretul unui bilet de tombola este de 150 lei. Biletele pot fi achizitionate in numar nelimitat.
Vom avea invitati s
uper artisti care ne-au oferit sprijin fara nici o ezitare amintesc aici : 
 Ricardo Caria- participant la emisiunea Vocea Romaniei, Trupa de dans T-Dance, partipanti la emisiunea Romanii au talent si Dansez pentru tine, Aminda-participanta la emisiunea Vocea Romaniei,  Alin Dan Rusu- contratenor,  Ely- vine din Italia special pentru acest eveniment si multe multe alte surprize numai sa ne ajunga seara sa le putem expune pe toate.

Gazda noastra Restaurantul DaVinci ne pune la dispozitie o experienta culinara de neuitat, plina de preparate delicioase precum si frumosul restaurant si terasa acestuia.

Tot ce doresc sa va transmit este faptul ca aceste evenimente nu se pot desfasura fara AJUTORUL dumneavoastra a oamenilor de bine,a oamenilor cu suflet si bineînțeles cu bani.
Va asteapta o primire calduroasa si suntem siguri ca aceasta nu va fi ultimul evenimient de acest fel.
Copiii nu pot lupta singuri impotriva acestei crunte boli  lucru recunoscut atat de institutiile publice cat si de parintii acestor copilasi care trec calvarul tratamentelor grele si lungi ,uneori fara finalitate fericita pentru multi dintre ei.
Va asteptam pe toti cei care doresc sa ne sprijine . 
Contactati-ne la nr. de telefon 0744-538256 Claudiu Brisc, si 0747-111947 Alina Nistor

“Compasiunea nu este un substitut pentru actiune!”
   David Livingstone

 

Last Updated on Wednesday, 17 July 2013 21:42
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 7 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox