Proiectul " Digitalizarea radiografiilor " PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Thursday, 27 November 2014 22:27

altDorim achizitia unui aparat de digitalizare si mai exact "iCR3600, produs de iCRco, SUA. Sistem de Digitalizare cu Placi de Fosfor pentru Radiologie". Acest aparat va citi radiografiile la o rezolutie de 5 si 10 pixeli/mm.Timpul de asteptare pentru citirea radiografiilor scade simtitor nu mai este necesara developarea acelor filme,radiografia fiind scanata si introdusa in computer,operatiune ce dureaza 1 minut iar imaginea realizata net superioara calitativ ,totul se va digitaliza (prelucra si pastra) in baza de date a spitalului prin donarea a unui calculator performant in cadrul acestui proiect.

Acest Sistem de achizitie digitala cu placi de fosfor pentru radiologie conventionala va contine :
Scaner CR rezolutie 5 si 10 pixeli/mm

Casete/placi fosfor: 24x30cm (1 buc), 35x43cm (1 buc)
Software achizitie si procesare imagini Captera.
Unitate de calcul profesional(workstation cu procesor I7, 16Gb DDR3, 2 x HDD legate in raid, placa video performanta)+ licenta windows,
Monitor 22 inch profesional full HD.

Costurile de achizitie vor fi de aproximativ 20.000 euro+ tva, dar sper sa le scoatem la un pret mult mai mic. Acest sistem va functiona la Pediatrie 1 Cluj Napoca Calea Motilor . Persoanele care vor lucra pe acest aparat vor fi sub indrumarea doamnei doctor Otilia Fufezan (specialist in radiografii si imagistica).Speram sa fiti alaturi de noi financiar pentru a reusi ca in acest an sa facem comanda la acest aparat si ca la anul in ianuarie sa-l punem in functiune.Beneficiarii acestui proiect vor fi toti copiii din Transilvania pentru o imagistica de inalta precizie in special cei bolnavi de cancer dar nu numai.

Informatii despre conturile unde se pot face donatii gasiti :http://alexdamian.com/contact.html.

Last Updated on Sunday, 15 March 2015 20:33
 

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 26 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox