Sponsorizări PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Sunday, 27 June 2010 21:16

Societățile comerciale pot decide ca o parte din impozitele lor să ajute copiii care au nevoie de aceste sume pentru tratament,intervenții chirurgicale sau investigații mai amănunțite.

Cum procedați?

 Încheiați un contract de sponsorizare cu Asociația Umanitară „Alexandru Damian” și vă deduceți 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 3% din cifra de afaceri a companiei. Aici găsiți modele ale contractelor de DONAȚIE și de SPONSORIZARE pentru proiectul demarat in acest moment "Pompe volumetrice pentru Sectia de Oncopediatrie (Pedi II) Cluj Napoca.

Virați suma în contul asociației si specificați activitatea pe care doriți sa o sprijiniți. În urma folosirii sumei sponsorizate, veți primi un raport asupra modului în care banii dumneavoastră au fost cheltuiți și al impactului pe care l-au avut în viata copiilor pe care ii asistăm.

Avantajul este ca veți avea controlul asupra unei părți din banii pe care ii datorați Statului. O parte din banii datorați statului vor merge direct către copii care, spre exemplu, au neparată nevoie de transfer în străinătate și pentru care formularul E112 vine prea târziu sau nu vine deloc.
Extras cod fiscal
Cap.III, Art.31
(4) Contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea și legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:
a) sunt în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
b) nu depășesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

PENTRU DONAȚII SAU SPONSORIZĂRI  AVEȚI LA DISPOZIȚIE  CONTURILE "ASOCIATIEi UMANITARE ALEXANDRU DAMIAN" deschise la Banca Transilvania iar mai sus puteti descarca in format microsoft word contractul de sponsorizare si contractul de donatie.
Daca doriti contractul in alt format nu ezitati sa ne contactati prin mail : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Un lucru trebuie sa stim cu toti : 
Copiii nu pot lupta singuri impotriva CANCERULUI , mai ales in Romania.
 
Cont RON : RO54 BTRL 0130 1205 U479 26XX
Cont EURO:RO29 BTRL 0130 4205U479 26XX
Cont USD :  RO78 BTRL 0130 2205 U479 26XX
Cod Swift BTRLRO22
Banca Transilvania sucursala Marasti Cluj Napoca

Last Updated on Thursday, 27 June 2013 17:04
 

Comments   

 
0 #1 profile 2018-11-02 00:01
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 3 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox