Dotare spitale 2016 PDF Print E-mail
Written by Claudiu Brisc   
Tuesday, 18 October 2016 01:57

update 09.11.16
Pentru cei care sunt alaturi de noi si ne urmaresc in activitatile pe care le defasuram am revenit cu detalii legate de costurile cu produsele IT + electrocasnice care vor merge la Clinica Ion Chiricuta suma acestora fiind de 19.888,75 Ron pana in prezent.
La aceasta suma am mai facut o sponzorizare de produse medicale (camere celesit babyport) in valoare toatala de 14.659,91 Ron pentru IOCN si de 8314,09 Ron pentru Pediatrie 2. 
Valoarea totala a sponsorizarilor in acest an fiind de 56.900,58 Ron pentru cele 2 clinici din Cluj Napoca.

Pentru alte achizitii si sponsorizari vom reveni si vom anunta fiecare leu cheltuit.
Multuimim

18.10.2016.
Proiect utilare spitale Cluj Napoca
Am demarat un proiect de achizitii pentru Clinica Ion Chiricuta Cluj Napoca sectia oncopediatrie ce cuprinde :

Produse IT:
Laptopuri+licenta windows pentru copii ,Tablete pentru copii ,Calculator cu licenta windows + monitor +imprimanta pentru uz medical, Multifuctionala laser , mousi wifi,tastaturi

Electrocasnice :
Aspirator profesional,Masina uscat haine si masina spalat haine , frigider no frost cu afisarea exterioara a temperaturii,cantar pacienti,masina tuns, filtru cafea etc

Pentru clinica Pediatrie 2 sectia oncopediatrie s-a donat un computer cu licenta windows performant, Monitor 23" full hd, 2 bucati imprimante multifunctionale laser.
Finantarea ambelor proiecte va fi terminata pana la sfarsitul acestui an iar valoarea intregului proiect va fi anuntat dupa achizitia aparaturilor mai sus mentionate. Dorim achizitia de electrocasnice gama profesionala precum si produse IT performante.


Last Updated on Tuesday, 08 November 2016 23:23
 

sigla_asoc

Donatii PayPal

Restricted access

Who is online

We have 21 guests online

2_alexdamian 

Facebook FanBox